Združenie Organizácií Verejných Prác
   SPWA - Slovak Public Works Association

   slovensky   english   deutch   по руски   PRIHLÁSENIE ( neprihlásený )

pondelok, 6.5. 2024 

 
 » AKTUALITY
 » PROFIL ZDRUŽENIA
 » ORGÁNY ZDRUŽENIA
 » ADRESÁR
 » SEKCIE
 » INFOSERVIS
 » AKCIE ZOVP
 
 » FOTOGALÉRIA  
 » LINKY
 
 » DISKUSNÉ FÓRUM ()
 » BAZÁR (0) 


rokov založenia

 

členská PRIHLÁŠKA
za riadneho člena združenia


STANOVY ZOVP SR


 

PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE


SPOLEK VEŘEJNE
PROPĚŠNÝCH SLUŽEB

 


 


Krajowe Forum Dyrektorów Zakładów Oczyszczania Miast

 


 


 
 

MEDIÁLNI PARTNERI



 
 
Google

 

 
 

 

Jarný snem ZOVP 2023, Patince

05.06.2023 11:58:19  vytlačiť  

Združenie organizácií verejných prác (ZOVP) usporiadalo koncom mája svoj tradičný jarný snem. Dejiskom sa stal hotel v Patinciach s príjemnou atmosférom. Poobedie patrilo „živej“ výstave komunálnej techniky na vonkajšej ploche a priateľským rozhovorom.

Patince sa opäť stali miestom, kde sa stretli na celoslovenskom sneme členovia Združenia organizácii verejných prác ZOVP. Príjemný Wellness hotel Patince ponúkol okrem reprezentatívnych priestorov či dobrého jedla aj skvelý vonkajší priestor na prehliadku komunálnej techniky. Jarný snem sa uskutočnil počas dvoch dní, a to od 25. do 26. mája 2023. Už tradične sa začal pracovnou časťou. Generálnym partnerom snemu bola spoločnosť G – TECHNIK s.r.o., hlavným partnerom spoločnosť BKS Bank Leasing a partnermi boli spoločnosti ELTE GPS a Geospol Prešov.

„Tento jarný snem bol výnimočný tým, že sa konali boli voľby do celoslovenskej rady ZOVP. Funkciu prezidenta si opäť obhájil Mgr. Peter Kuba. „Ďalšia dôležitá vec, ktorú sme preberali, bolo konanie veľkého česko-slovensko-poľského trojkongresu, ktorý sa uskutoční v Poľsku, najmä kvôli ubytovacím kapacitám a veľkosti zariadenia, pretože odhadujeme 500 až 600 zúčastnených členov plus vystavovateľov. Myslím si, že to bude unikátny trojdenný kongres. Samozrejmosťou budú prednášky ohľadom odpadového hospodárstva, údržby zelene či komunikácií, a to za každú z troch strán. My sa na to už postupne pripravujeme, pretože aj naša strana sa chystá prednášať najmä pre poľských partnerov, aby videli a počuli , ako to prebieha u nás na Slovensku a my budeme počúvať, ako to naopak prebieha v Poľsku i v Čechách,“ dodáva  povedal Mgr. Peter Kuba. 

Jarný snem ZOVP už tradične pokračoval výstavou techniky, v interiéri i v exteriéri. „Výnimočne tu máme tri veľké exponáty na mechanicko-biologickú úpravu odpadov. Ide o techniku na spracovanie zvyškových komunálnych odpadov pred uložením na skládku, čo je pre mnohých z nás v tejto dobe veľmi dôležité. Zaujímavé sú aj všetky ostatné výstavné plochy, kde čakajú exponáty pre prácu v komunálnom priestore,“ vraví prezident Mgr. Peter Kuba.

Prvý deň jarného snemu ZOVP sa zakončil príjemným večerom. Pozvaná bola cimbalovú muzika, aby sa zúčastnení členovia okrem dlhých pracovných povinností aj zabavili, odpočinuli si a udržali družobné styky. Už teraz sa môžeme tešiť na jesenný termín stretnutia členov ZOVP. Ako na záver doplnil prezident ZOVP Mgr. Peter Kuba, „na jeseň sme si prichystali pracovný kongres, tentoraz sa bude konať v Dolnom Kubíne a to 18. októbra 2023. Tu by sme sa opäť chceli venovať odpadovej téme, s najväčšou pravdepodobnosťou téme mechanicko-biologickej úprave odpadov.

 




   
  : reklama  :  kontakt  :

(c) Copyright 2oo4, ZOVP